Top
 

Opplev Norge i sommer!

vi hjelper deg med å planlegge din drømmereise - eller velg en av våre unike ETP-signaTURer

Denne sommeren er en gyllen anledning til en oppdagelsesferd i eget land. Norge har så ufattelig mye å by på, og de fleste av oss kjenner bare litt av vårt langstrakte rike. Men hvordan finne ut av alle mulighetene, og hva passer for deg?

De siste årene har vi bygd opp lokal kunnskap og spesialisert oss på skreddersøm av opplevelser i Norge for reisende fra alle verdens kanter. Vi har bygd opp et flott nettverk av lokale, dyktige tilbydere i Norge som tilbyr kvalitetsprodukter på en bærekraftig måte.

Du får en opplevelse for livet, samtidig som vi også er med på å bygge opp reiselivet og lokalsamfunnet for fremtiden.

Våre turer er skreddersydd og tilpasset den enkelte. Vi lytter til deg, hvem du reiser med, hvor du ønsker å reise og hva du har lyst til å gjøre når du er på tur. Vi reiser utenfor allfarveier, kombinert med kjente severdigheter, og gir meningsfylte og minnerike opplevelser på norgesferie.

Har du lyst til å bli bedre kjent med oss? Sjekk linken mer om oss eller 7 reasons for travelling with us… Du kan også sende oss en forespørsel på e-post her.

 


 


Hvorfor reise med oss i sommer?

Du SPARER MYE TID på nettsøk – vi har allerede ekspertisen og hjelper deg videre
Du vil OPPDAGE STEDER du kanskje ikke hadde tenkt på tidligere, 
som kan gi bedre opplevelse
Du får HJELP fra kunnskapsrike LOKALE EKSPERTER

ENKEL START!
Fyll in skjemaet under, og vi kontakter deg så raskt som mulig!

Prosessen går raskere hvis du forteller oss hvor du ønsker å reise, hvilke opplevelser og aktiviteter du har lyst til å gjøre, hvem du reiser sammen med (familie, par, venner..) og gjerne reisebudsjettet ditt (lavt, middels / standard, høyt)

Hva er din drømmereise?

Kanskje drømmer du om å padle kajakk på en dyp fjord og se fjellene stige til himmels fra havnivå, eller gli langs kysten på grunt vann og betrakte livet i fjæra… gjøre strandhogg på en øde øy. Eller vandre milevis på vidda, bade i et friskt fjellvann og komme fram til kortreist mat på en bondegård eller på et flott historisk hotell. Topptur i norske fjell? Følge Pilegrimsleden fra Oslo til Trondheim og overnatte enklest mulig – eller litt mer komfortabelt? Bo på en gård noen dager og hjelpe til med å stelle dyrene og lære om norske mattradisjoner?

Også i Norge kan du få en storbyferie, oppleve det nye Oslo med bybønder, badebrygger og grønne takhager eller fordype deg i middelalderens Oslo eller Hansabyen Bergen er også smekkfull av historie. Mulighetene er talløse, men vi har oversikt og her også kjempedyktige lokale eksperter som vil ta deg med på norgesferie!