Top
 

Personlig reiseplanlegger

Vi vet det er et hav av muligheter der ute! Vi hjelper deg med å komme i gang med planleggingen og viser deg veien videre, hvordan du kan fortsette på egenhånd!

Vi hjelper deg med å planlegge drømmereisen i Norge. Dette gjør vi gjennom en en-til-en samtale der dine ønsker og tanker gir grunnlaget for råd og veiledning fra en av våre eksperter.

Du fyller inn et enkelt spørreskjema på våre nettsider eller sender oss en epost med dine tanker for drømmeferien i Norge, så tar vi kontakt og forklarer hva tilbudet inneholder og avtaler tid for en samtale om turen. Vi hjelper deg med å sette sammen et forslag til turen med våre anbefalinger for overnatting, reiserute, ting å se på veien, aktiviteter og transport. Vi møtes på nett eller over telefon og diskuterer våre anbefalinger og ideer med deg. Etter samtalen velger du selv hvilken av våre anbefalinger du ønsker å benytte deg av og du står selv fritt til å bestille overnatting, transport, aktiviteter og annet slik som du ønsker.

NOK 1490 (1 – 3 personer)
NOK 1850 (4+ personer)

Hvorfor reise med oss i sommer?

Du SPARER MYE TID på nettsøk – vi har allerede ekspertisen og hjelper deg videre

Du vil OPPDAGE STEDER du kanskje ikke hadde tenkt på tidligere, som kan gi bedre opplevelse

Du får HJELP fra kunnskapsrike LOKALE EKSPERTER

ENKEL START!

Prosessen går raskere hvis du forteller oss hvor du ønsker å reise, hvilke opplevelser og aktiviteter du har lyst til å gjøre, hvem du reiser sammen med (familie, par, venner..) og gjerne reisebudsjettet ditt (lavt, middels / standard, høyt)