Top
 

Skreddersydd reise

Vi hjelper deg med å planlegge og bestille drømmereisen i Norge. Basert på dine ønsker skreddersyr vi en tur tilpasset deg og gjør alle bestillinger som trengs og vi er tilgjengelig for deg gjennom hele turen.

Du sender oss ønskene dine for en tur i Norge og vi setter sammen et forslag for deg. Når du er 100% fornøyd med turen lager vi et tilbud for deg, inkludert logistikken, overnattingen, opplevelser og transport. Når vi er enige om detaljene ordner vi med bestillinger og sender deg billetter og referanser så du slipper å tenke på det.

Før du starter turen sender vi deg også noen siste tips og et dokument med reiseruten.Vi er også tilgjenelige for deg om du skulle trenge assistanse underveis.

Hvorfor reise med oss i sommer?

Du SPARER MYE TID på nettsøk – vi har allerede ekspertisen og hjelper deg videre

Du vil OPPDAGE STEDER du kanskje ikke hadde tenkt på tidligere, som kan gi bedre opplevelse

Du får HJELP fra kunnskapsrike LOKALE EKSPERTER

ENKEL START!

Prosessen går raskere hvis du forteller oss hvor du ønsker å reise, hvilke opplevelser og aktiviteter du har lyst til å gjøre, hvem du reiser sammen med (familie, par, venner..) og gjerne reisebudsjettet ditt (lavt, middels / standard, høyt)

Sakte opplevelse i Aurland

Sakte opplevelse

Aurland er det perfekte stedet for sakte opplevelser. Ved en hyggelig elvelodge kan du nyte roen og gjøre akkurat så mye, eller så lite, du vil. Kulturopplevelser, fotturer, båtturer.. Alt med naturen som nabo og hyggelig vertskap. Et kortreist måltid og hottub om kvelden runder av en opplevelsesrik dag.

Nordnorsk natur i Indre Troms

Nordnorsk natur

bli kjent med Indre Tromsø gjennom aktiviteter i naturen. Bo på en gård, med innsjø, fjell og vidder som nærmeste nabo. Padle eller ro på innsjøen, fotturer i fjellet, grottesafari og elvevandring. Avslutt dagene med stillhet og kos foran bålet med kortreist mat.

Nyt Bø i Vesterålen

Nyt Vesterålen

Bø ligger ytterst i Vesterålen med havet som nærmeste nabo. Nyt rolige dager her med aktiviteter for fjellturer, roturer, besøke øyer i nærheten, gallerier eller ta sykkelen fatt til en a strendene i området. Bo godt i et autentisk gjestehus med hjemmelaget tradisjonsrik mat.