Top
 

Opplev Norge – ETP SignaTUR

Dette er turer vi anbefaler, utenfor allfarvei og i kombinasjon med større severdigheter. Turene er utviklet i samarbeid med lokale partnere!

ETP SignaTUR er spesielt tilpasset våre norske reisende, og med sommeren 2020 i tankene. Her kombinerer vi turer utenfor allfarvei med mer kjente attraksjoner (som jo mange vil ha med seg!). Disse turene er lokal-forankret opplevelser, i samarbeid med lokale eksperter, og fokus er på de gode opplevelsene! Akkurat det vi trenger nå, senke skuldrene, nyte omgivelsene og slappe av i godt selskap.  Alle turene kan tilpasses, etter hvor du kommer fra og hvor mange dager du har til rådighet osv. Klikk deg gjennom turene. Hvis du finner du noe spennende (eller har andre ønsker) nøl ikke med å ta kontakt med oss!

Basert på vår erfaring, og noen av våre lokale partnere og hva de tilbyr, så har vi satt sammen noen unike opplevelser. Dette i samarbeid med kunnskapsrike lokale samarbeidspartnere! Ta en titt, kanskje en av dem frister? Dette er eksklusive turer!

Alle turene kan skreddersys etter behov!