Top
 

Mer om oss

I sommer er det ferie i Norge som gjelder - og vi hjelper deg gjerne med planleggingen!

I sommer er det ferie i Norge som gjelder! Vi er klare til å dele vår kunnskap om Norge, og steder vi anbefaler deg å besøke! Utenfor allfarvei, og fokus på de gode opplevelsene!

Men først, en kort historiefortelling hvordan Ethical Travel Portal started og hva som er viktig for oss!

21. januar 2008. En gruppe på åtte entusiastiske turister står på tå, klare til å ta av fra Oslo.  Ut i verden, til det ukjente. De er klare for en meningsfylt opplevelse hvor de skal bli kjent med en ny kultur, et nytt sted og flotte mennesker. Denne turen – og de modige deltakerne vi hadde med oss – er på mange måter symbolet på starten for ETP.

Den første turen, og mange turer etter det viser hva vi tilbyr og tror på; opplevelser, der du som reisende blir kjent med mennesker og steder på en ny måte. Etter reisen kommer du hjem med en litt bedre forståelse av verden vi alle deler. Samtidig som du har hatt en flott ferie, har turen din bidratt til lokalsamfunnene du besøkte.

Vår visjon som selskap er å være en brobygger mellom mennesker, og å bidra positivt hvor vi ferdes. Meningsfull reise er en måte å oppnå det på!

Lenge var vårt fokus på å skreddersy reiser ut av Norge. Dette har endret seg de siste årene. Vi har mange kunder som ønsker å oppleve vakre Norge i ferien. Sakte men sikkert har vi bygd opp lokalkunnskap og spisskompetanse på personlige opplevelser, utenfor allfarvei og i kombinasjon med kjente severdigheter.

Nå er vi klare til å hjelpe deg planlegge din Norgesferie!

Teamet i ETP jobber fra tre kontinenter; Norge, Nepal og Gambia. I tillegg til norske lokale partnere, har vi også et nettverk av lokale partnere og ekspertise i en rekke andre land.

Vi vet at det er et hav av muligheter der ute og at det kan være vanskelig å velge riktig opplevelse! Det er her vi kommer inn! Vi vil at du skal slappe av når du reiser med oss, både før under og etter. La oss gjøre jobben for deg.

Snakk med oss ​​i dag, via e-post, telefon eller på sosiale medier – og la oss komme i gang!

Ta gjerne en titt på 7 gode grunner til å reise med oss.

Eller sjekk reisebloggen og inspirerende reisehistorier her.

We had specific wishes and felt that Ethical Travel Portal not only met, but exceeded our expectations.


Ratings & reviews for Ethical Travel Portal